Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Περήφανος για τους παίκτες μου, δύσκολη η σειρά με τη Μονακό»

Μπαρτζώκας: «Περήφανος για τους παίκτες μου, δύσκολη η σειρά με τη Μονακό»

Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό για το game 3 της σειράς.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πολυπόθητο μπρέικ και πλέον θέλει 1 νίκη για να πάρει το «χρυσό εισιτήριο» για το Final Four του Βελιγραδίου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε δηλώσεις και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση τους στη Γαλλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ειδικά μετά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παρότι αντιμετωπίσαμε προβλήματα από την πίεση της Μονακό για σαράντα λεπτά και κάναμε λάθη».

«Καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε ομαδικά και είναι μια νίκη που πραγματικά εκτιμώ κυρίως γιατί σέβομαι πολύ την Μονακό. Είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι εδώ. Δεν εγκατέλειψε ποτέ το ματς, παρότι βρέθηκε πίσω 15 πόντους».

«Κατάφεραν να επιστρέψουν με μεγάλα και δύσκολα σουτ. Έβαλαν μεγάλη πίεση πνευματικά σε εμάς, αλλά είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί παρέμειναν ήρεμοι στο τέλος του αγώνα και έκαναν τα σωστά πράγματα για να φτάσουμε στη νίκη».

«Έγινε απλά το 1-2 σε αυτή τη σειρά, πραγματικά πιστεύω πως θα είναι πολύ σκληρή σειρά, ίσως η πιο δύσκολη στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Θα παίξουμε τον αγώνα της Παρασκευής με το ίδιο πνεύμα και θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Υπενθυμίζουμε ότι το game 4 διεξάγεται αύριο στις 22:00. Σε περίπτωση που νικήσει ο Ολυμπιακός, προκρίνεται στο Final 4, ενώ αν επικρατήσει η Μονακό, θα γίνει 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο «ΣΕΦ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…