Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Μαζί φτάσαμε ως εδώ, μαζί θα κερδίσουμε» [vid]

Μπαρτζώκας: «Μαζί φτάσαμε ως εδώ, μαζί θα κερδίσουμε» [vid]

Ολυμπιακός, Μπαρτζώκας

Η πιο μεγάλη ώρα, μέχρι την επόμενη, για τον Ολυμπιακό έφτασε. Αύριο (20/04, 21.00) η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη Μονακό, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού ματς τόνισε πως:

«Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές στο transition σε όλη την Ευρωλίγκα. Μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην iso επίθεση, στο ένας εναντίον εντός. Πρέπει να αμυνθούμε καλά, να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φυσικά να αναγνωρίσουμε όλοι όσοι θα βρίσκονται αύριο εδώ την δυσκολία του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχουν καμία βάσει αυτά που ακούγονται περί φαβορί και ακλόνητου φαβορί. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πάντα ιδιαίτερα, έχουν να κάνουν και με την πίεση που έχει η κάθε ομάδα. Εμείς σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την Μονακό. Άλλωστε το είπαν και στις δηλώσεις τους αυτό… Οπότε έτσι έχουν τα πράγματα, όμως, είναι κάτι που μας αρέσει. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε εδώ, έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε…».

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Εκατό τοις εκατό! Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για το sold out. Όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και να δημιουργήσουμε αυτή τη μεγάλη δυναμική για την ομάδα μας και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…