Κεντρική NBA Ίρβινγκ: «Θέλω να παραμείνω στους Νετς»
NBA

Ίρβινγκ: «Θέλω να παραμείνω στους Νετς»

NBA Ίρβινγκ Νετς

Πρόωρο τέλος είχε η φετινή πορεία των Νετς στα playoff του NBA. Το σύνολο του Στιβ Νας παραδόθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα των Σέλτικς, σημειώνοντας 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η παραχώρηση του Τζέιμς Χάρντεν εκ του αποτελέσματος δεν απέδωσε καρπούς για τους Νετς.

Την ίδια στιγμή λόγω πρωτόκολλου ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν αγωνίστηκε στο Μπρούκλιν στους αγώνες της regular season. Ο Κέβιν Ντουράντ τράβηξε όλο το κουπί της επίθεσης αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Νετς.

Μετά τον αποκλεισμό από τους Σέλτικς ο Κάιρι Ίρβινγκ δήλωσε ότι επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του στο Μπρούκλιν. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ στοχεύει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας των Νετς να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιρι Ιρβινγκ:

«Όταν λέω ότι είμαι εδώ με τον Κεβ (σ.σ.: Ντουράντ), νομίζω πως αυτό σημαίνει ότι θα το διαχειριζόμαστε μαζί με τον Τζο (σ.σ.: Τσάι, τον ιδιοκτήτη της ομάδας) και τον Σον (σ.σ: Μαρκς, τον GM της ομάδας)», είπε ο Ίρβινγκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…