Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Μαρία Αντωνά απαντά στα σχόλια του Εμμανουήλ: «Εμένα, η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι»

Η Μαρία Αντωνά απαντά στα σχόλια του Εμμανουήλ: «Εμένα, η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι»

Survivor

Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor, τοποθετήθηκε η Μαρία Αντωνά.

Η δημοσιογράφος θέλησε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση, μετά από όσα άκουσε για τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή και τη συμπαίκτριά του, Σοφιάννα Αβραμάκη.

Αρχικά, η Μαρία Αντωνά ευχαρίστησε το κανάλι, γιατί της έδωσε την επιλογή, αν θέλει να μην σχολιαστεί καν το συγκεκριμένο απόσπασμα, για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση.

«Καταρχήν, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια, γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή, λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μη δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης για τον σύντροφό της.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο παίζουν άνθρωποι που κάνουν “σκληρό ριάλιτι”. Εμένα, η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα», είπε η Μαρία Αντωνά.

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όπως έχει αποδείξει πάντως, έχει τον τρόπο να κάνει άνω κάτω τα πράγματα στο Survivor. Αυτή τη φορά ο make up artist λίγες ώρες μετά το πάρτι της ένωσης έριξε τις μπηχτές του και αναφέρθηκε ξανά, στο «ειδύλλιο» που ο ίδιος πρόδωσε ανάμεσα στην Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα! Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…