Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Η… Μεγάλη εβδομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Euroleague: Η… Μεγάλη εβδομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Euroleague Ολυμπιακός

Τα… ψέματα τελείωσαν! Τα play off της Euroleague είναι εδώ! Σε μια από τις καλύτερες διαδικασίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, 8 ομάδες κοντράρονται για μόλις 4 θέσεις.

Τέσσερις χρυσές θέσεις που θα τις στείλουν στο Final 4 του Βελιγραδίου. Η σέρβικη πρωτεύουσα θα υποδεχθεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Την πιο ανταγωνιστική στιγμή όπου νικά όποιος το θέλει περισσότερο.

Για να φτάσουμε εκεί όμως πρέπει να περάσουμε από τα πλέι οφ. Οι πρώτοι αγώνες  των 8 ομάδων ξεκινούν από την Τρίτη 19/4 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 22/4. Είναι κυριολεκτικά… Μεγάλη αυτή η βδομάδα. Γεμάτη μπάσκετ θέαμα και σασπένς.

Τα παιχνίδια των play off της Euroleague:

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι ξεκινά στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 5HD . Αρμάνι και Αναντολού Εφές ξεκινούν την τιτανομαχία τους. Όλα κρέμονται από μια κλωστή , με τους Ιταλούς να θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και τους Τούρκους να θέλουν κάνουν το πρώτο break προκειμένου να πάρουν ψυχολογικό πλεονέκτημα από νωρίς…

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινά στις 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4HD. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Palau Blaugrana» τη Μπάγερν Μονάχου. Η καταλανική ομάδα δε θέλει… ατυχήματα και θα μπει με σκοπό να κάνει 2 νίκες στην έδρα της. Από την άλλοι οι Βαυαροί θέλουν να πυροδοτήσουν την πρώτη… των πλέι οφ και να φανούν σκληρά καρύδια για τα δόντια της Μπάρτσα!

play off phto scaled e1650361099862

Τα πρώτα παιχνίδια των play off  της Euroleague:

19/4

20:00 Αρμάνι Μιλάνο – Εφές
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν

20/4

oly monaco scaled e1650361029342

21:00 Ολυμπιακός – Μονακό
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …