Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Επιστρέφει ο Κέβιν Πάνγκος;

Euroleague: Επιστρέφει ο Κέβιν Πάνγκος;

Euroleague

Συμφωνία μεταξύ Κέβιν Πάνγκος και Αρμάνι Μιλάνο αναφέρουν ξένα Μέσα. Θα επιστρέψει στη Euroleague με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας; Τα δημοσιεύματα έγιναν γνωστά λίγο μετά τον αποκλεισμό της ιταλικής ομάδας από την Εφές.

Τα συμβόλαια των Σέρχι Ροντρίγκεζ και Μάλκολμ Ντιλέινι λήγουν το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και προχώρησαν όπως όλα δείχνουν σε μία «σούπερ» προσθήκη.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ για συμβόλαιο πολλών ετών. Ο πόλεμος όμως στην Ουκρανία άλλαξε τα σχέδια και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στο προηγούμενο πέρασμά του από τη Euroleague με τη Ζενίτ, ο Πάνγκος είχε κατά μέσο όρο 13.5 πόντους, 6.7 ασίστ και δύο ριμπάουντ. Οδήγησε τη ρωσική ομάδα στα playoff για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το πέρασμά του από το ΝΒΑ κρίνεται ανεπιτυχές, καθώς οι «Καβς» τον αποδέσμευσαν τον Φλεβάρη.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Εμιλιάνο Καρχία για την επιστροφή του Πάνγκος της Euroleague:

«Το deal μεταξύ Πάνγκος και Μιλάνο ολοκληρώθηκε, αναφέρουν πηγές του sportando. Τόσο ο Sergio Rodriguez όσο και ο Malcolm Delaney έχουν συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της σεζόν».

Συνεπιμέλεια Θέματος: Αναστάσης Κατσαβός και Παναγιώτης Ραμαντάνης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…