Κεντρική Διεθνή Eurocup Eurocup: Συμπληρώνεται απόψε το παζλ των προημιτελικών

Eurocup: Συμπληρώνεται απόψε το παζλ των προημιτελικών

Eurocup

Μετά τις Ουλμ, Τσεντεβίτα και Ανδόρρα έχουν απομείνει πέντε ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Eurocup. Απόψε αναμένεται να διαμορφωθούν τα ζευγάρια της φάσης των «8». Το Eurocup όπως φάνηκε είναι αρκετά ανταγωνιστικό και όλα κρίνονται στο παρκέ.

Παρί Λεβαλουά – Βενέτσια

Στο πιο ίσως αμφίρροπο ζευγάρι η Παρί Λεβαλουά αντιμετωπίζει τη Βενέτσια. Οι Γάλλοι πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν. Βρίσκονται στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος και συνεχίζουν και στην Ευρώπη. Στο δρόμο τους θα βρουν την ιταλική Βενέτσια. Οι Ιταλοί βρίσκονται στη πέμπτη θέση στη Λέγκα Α. Παρουσιάζονται ασταθείς τη φετινή σεζόν αλλά έχουν ένα ποιοτικό ρόστερ. Η Λεβαλουά θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της με τη Βενέτσια να θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά επί γαλλικού εδάφους.

Παρτιζάν – Μπουρσασπόρ

Η Παρτιζάν είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Με ένα εξαιρετικό ρόστερ και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο πάγκο της στοχεύει στην κατάκτηση του Eurocup. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην τουρκική Μπούρσασπορ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μέσα στο σπίτι της Παρτιζάν να πάρουν μια πρόκριση, η οποία σε θεωρητικά τουλάχιστον επίπεδο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Βίρτους Μπολόνια – Λιετκαμπέλις

Η Βίρτους Μπολόνια καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Λιετκαμπέλις. Η ιταλική ομάδα διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό τουρνουά. Με τους πολύπειρους Χάκετ και Σενγκέλια στις τάξεις της και με το Σκαριόλο στην άκρη του πάγκο φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τέλους φέτος στο Eurocup. Από την πλευρά της, η Λιετκαμπέλις  με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ψάχνει απόψε την αγωνιστική υπέρβαση.

Βαλένθια – Τάουερς Αμβούργου

Η Βαλένθια είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη γερμανική ομάδα. Οι Ισπανοί θέλουν να προκριθούν στα ημιτελικά και να συνεχίσουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς την κατάκτηση του Eurocup. Απέναντί τους βρίσκουν, την Τάουερς Αμβούργου, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα με φιλοδοξίες στο φετινό θεσμό.

Γκράν Κανάρια – Σλάσκ Βρότσλαβ

Να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλασκ θέλει η Γκραν Κανάρια. Η ισπανική ομάδα έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup. Με όπλο την έδρα της θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να τσεκάρει το εισιτήριο της για τους «8» της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θέλουν επί ισπανικού εδάφους να πετύχουν την μεγαλύτερη νίκη τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…