Κεντρική Διεθνή Eurocup Eurocup: Κρίνονται τα δύο τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών

Eurocup: Κρίνονται τα δύο τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών

valenuia e1651076721421 jpg

Σε Βαλένθια και Ζάγκρεμπ κρίνονται τα δύο τελευταία των ημιτελικών του φετινού Eurocup, το οποίο έχει χαρίσει σπουδαίες ανατροπές.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει η δεύτερη σπουδαιότερη μπασκετική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετά τις Βίρτους Βαλένθια και Ανδόρα σήμερα θα κλείσει το παζλ της φάσης των «4» του θεσμού. Βαλένθια και Τσεντεβίτα έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Παρί Λεβαλουά και Μπούρσασπορ αντίστοιχα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει τίποτα και όλα αναμένεται να κριθούν εντός παρκέ.

Βαλένθια – Παρί Λεβαλουά

Οι «νυχτερίδες» έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στο φετινό Eurocup. Θέλουν να κατακτήσουν το Eurocup, τόσο για το γόητρό τους όσο και για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στην Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδο. Είναι θεωρητικά το φαβορί απέναντι στην Παρί Λεβαλουά, η οποία ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα αντίπαλος.

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο γαλλικό πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με τις Βιλερμπάν και Μονακό. Είναι μια αρκετά αθλητική ομάδα και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στις «νυχτερίδες».

Τσεντεβίτα – Μπούρσασπορ

Να προκριθεί στα ημιτελικά του Eurocup θέλει η Τσεντεβιτα. Η κροατική ομάδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φετινή της παρουσία στη διοργάνωση. Απόψε θέλει με τους φιλάθλους στο πλευρό της να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά. Ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Η Μπούρσασπορ προέρχεται από την τεράστια πρόκριση επί του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup, της Παρτιζάν. Η τουρκική ομάδα θέλει απόψε να πάρει μια νέα σπουδαίο πρόκριση και να δώσει συνέχεια στην απρόσμενα εντυπωσιακή φετινή της ευρωπαϊκή πορεία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…