Κεντρική Eurobasket Eπιστροφή για Αταμάν στην Εθνική Τουρκίας

Eπιστροφή για Αταμάν στην Εθνική Τουρκίας

Αταμάν Εφές

Μετά από έξι χρόνια, ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας για να την καθοδηγήσει στο EuroBasket 2022, αλλά και την προσπάθεια πρόκρισης της στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή Μουντομπάσκετ του 2023.

Ο πολύπειρος τεχνικός, που αποτελούσε τον διακαή πόθο του ισχυρού άνδρα της Τουρκικής Ομοσπονδίας Χέντο Τούρκογλου, έδωσε τα χέρια με την Ομοσπονδία και θα ξανακαθίσει στον εθνικό πάγκο της γειτονικής χώρας, με στόχο να την επαναφέρει στις διακρίσεις. Επιβεβαιώνοντας την προ καιρού σχετική φημολογία που τον ήθελε ως αντικαταστάτη του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Oρχούν Ενέ.

Το γεγονός δεν επηρεάζει την παρουσία του Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές. Τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στην Τουρκία. Η ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να προκύψει μέσα στην εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως η Τουρκία βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Ενώ στο EuroBasket 2022 θα είναι στον ίδιο όμιλο με Γεωργία (οικοδέσποινα), Ισπανία, Ρωσία (εαν κατέβει στη διοργάνωση), Βέλγιο και Βουλγαρία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…