Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Δημητρουλάκη: «Το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών θα είναι γιορτή του μπάσκετ»

Δημητρουλάκη: «Το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών θα είναι γιορτή του μπάσκετ»

Κύπελλο γυναικών

Το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών είναι προ των πυλών (8-10/4). Η κόουτς Φρόσω Δημητρουλάκη, η οποία συμμετέχει και στην οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Woman to woman» στο ΕΟΚ webradio και μίλησε για τις προετοιμασίας ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το πρόγραμμα «Τρίποντο στα σχολεία».

Αναλυτικά η κόουτς Δημητρουλάκη αναφέρθηκε:

Στην προετοιμασία του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας: «Υπάρχουν κάποια σωματεία στα Χανιά, έχουμε όλοι ακαδημίες. Εννοείται ότι όλες οι ακαδημίες του Ο.Α. Χανίων θα είναι στο γήπεδο. Επίσης, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ τα δημοτικά σχολεία και προσπαθούμε όσο γίνεται περισσότερο σχετικά με τον αριθμό των παιδιών που θα έρθουν να δουν και να «ζήσουν» αυτήν τη γιορτή. Γιατί πραγματικά αυτό το Final-4 θα είναι γιορτή του μπάσκετ».

Στην προετοιμασία που έγινε τις τελευταίες 2 εβδομάδες σχετικά με το πρόγραμμα «Τρίποντο στα σχολεία»: «Τρεις εβδομάδες τώρα «τρέχουμε» μαζί με την Εβίνα Μάλτση γι’ αυτό το θέμα, για το πρόγραμμα «Τρίποντο στα σχολεία». Πήγαμε σε κάποιον αριθμό σχολείων στα Χανιά και λίγο πιο έξω, έτσι ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα.

Υπήρχε πάρα πολύς ενθουσιασμός, παίξανε τα παιδιά, κάναμε πάρα πολλά παιχνίδια. Μερικά παιδιά δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα και τους δώσαμε την ευκαιρία να δουν πώς είναι. Επίσης, έχει κινητοποιηθεί η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση Χανίων και έχει στείλει email, καταστάσεις και φόρμες, έτσι ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν οι μαθητές των σχολείων να παραβρεθούν στη «γιορτή» που θέλουμε να είναι το συγκεκριμένο Final-4 του Κυπέλλου»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…