Κεντρική Γυναίκες Διαβολεμένου στο ΕΟΚ Web Radio: «Συνδυάσαμε νιάτα και εμπειρία»

Διαβολεμένου στο ΕΟΚ Web Radio: «Συνδυάσαμε νιάτα και εμπειρία»

Διαβολεμένου

Στην εκπομπή «Woman to woman» με τις Εβίνα Μάλτση και Μαριάννα Αξιοπούλου, μίλησε η προπονήτρια του Παναθλητικού (Α2 Γυναικών, 4ος όμιλος), που πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου της Α1, Βιβή Διαβολεμένου.

Η Βιβή Διαβολεμένου αναφέρθηκε:

Στην ομάδα του Παναθλητικού: «Είναι μεγάλη επιτυχία μια αθλήτρια σαν τη Μάγδα Καραμπατζάκη να λέει ότι ο Παναθλητικός είναι ο λόγος που θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Είμαι 5 χρόνια σε αυτόν το σύλλογο. Προσπαθούσαμε να φτιάξουμε όλο αυτό βγήκε από πέρυσι μέχρι και σήμερα.

Δώσαμε μια βαρύτητα αρχικά στη γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού, η οποία πήρε 3 σερί πρωταθλήματα, αλλά δεν αποδέχτηκε τη θέση της για ν’ ανέβει στην Α1. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε και το αναπτυξιακό κομμάτι, που νομίζω αυτό είναι το βασικό. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά και τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε αυτά που κάναμε πέρυσι».

Στις μικρές ηλικιακά παίκτριες της ομάδας: «Πέρσι η ομάδα κατέκτησε το Πανελλήνιο Κορασίδων, και βγήκε 2η στο Πανελλήνιο Νεανίδων. Ο σκοπός ήταν τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν εκεί να έχουν ενεργό ρόλο μέσα στη γυναικεία ομάδα.

Και τον είχαν, γιατί τη χρονιά που διανύουμε 9 κορίτσια απ’ αυτές τις ομάδες είχαν συμμετοχή με την ομάδα των γυναικών. Αυτό είναι το πιο βασικό, ότι δηλαδή μαζί με τις έμπειρες παίκτριες αυτής της ομάδας, οι μικρότερες είχαν ενεργό ρόλο στην κατάκτηση της πρωτιάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…