Κεντρική Γυναίκες Δεσποτάκης: «Δεν υπάρχει καθόλου άγχος, υπάρχει ενθουσιασμός για πιθανή διάκριση»

Δεσποτάκης: «Δεν υπάρχει καθόλου άγχος, υπάρχει ενθουσιασμός για πιθανή διάκριση»

Δεσποτάκης

Ο Μάριος Δεσποτάκης μίλησε στον OverFM και στην Λένα Καραλή για τη συμμετοχή της Ελευθερίας Μοσχάτου στο Final Four του Κυπέλλου γυναικών.

Το αφιέρωμα του Overfm για το Final Four του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, ξεκίνησε από την εκπομπή C-Over page. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Ελευθερίας Μοσχάτου, Μάριος Δεσποτάκης, μίλησε στη Λένα Καραλή για τη συμμετοχή της Ελευθερίας στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά (08-10/04).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριος Δεσποτάκης στην C-Over page:

Για τη συμμετοχή στο Final Four:

«Έχουμε ετοιμαστεί γι αυτό το παιχνίδι, βέβαια έχουμε έρθει με ελλείψεις σε αυτό το Final Four. Είχαμε ένα σοβαρό τραυματισμό της Χάιντερ και άλλης μιας παίκτριας που είναι πιθανό να μην αγωνιστεί, αυτό όμως θα το δούμε την τελευταία στιγμή. Έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε έρθει για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το πόσο αλλάζουν τα πλάνα αυτοί οι δύο τραυματισμοί:

«Αλλάζουν αρκετά τον τρόπο παιχνιδιού μας και τη φιλοσοφία μας στο ματς. Έχουμε κάνει τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε, θα δούμε τι θα γίνει και με την άλλη παίκτρια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το εάν είναι ευκαιρία για την ομάδα η πρόκριση στον τελικό από τη στιγμή που απέφυγε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:

«Οι ημιτελικοί ίσως να είναι πιο σημαντικοί από τον τελικό. Για μας είναι μία μεγάλη ευκαιρία να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό, είναι ένας ημιτελικός ανοικτός ως προς το αποτέλεσμα. Έχουμε πιθανότητες, αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει. Θα προσπαθήσουμε να τα εφαρμόσου και έχουμε τύχη να τα καταφέρουμε».

Για το εάν υπάρχει άγχος:

«Ο στόχος ήταν να μπούμε στο Final Four, να φτάσουμε εδώ… Τώρα είμαστε χωρίς άγχος. Καταρχήν να απολαύσουμε τη γιορτή αυτή, γιατί το Final Four είναι μια τη γιορτή του μπάσκετ, οπότε θα έλεγα δεν υπάρχει καθόλου άγχος, το αντίθετο υπάρχει ενθουσιασμός για πιθανή διάκριση».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη σε τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο, έστω κι αν είναι αντίπαλοι φίλαθλοι. Είναι μία γιορτή του μπάσκετ, το γυναικείο μπάσκετ χρειάζεται να διαφημιστεί, να προχωρήσει και να εξελιχθεί, οπότε ο κόσμος θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Τώρα ότι παίζουμε με τα Χανιά στα Χανιά είναι ένα μειονέκτημα αγωνιστικό, αλλά δεν θα επηρεάσει τόσο πολύ. Θα χαρούμε τη διαδικασία έτσι κι αλλιώς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…