Κεντρική NBA Αποτελέσματα ΝΒΑ: Triple-double ο Ποκουσέφσκι κόντρα στους Σανς

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Triple-double ο Ποκουσέφσκι κόντρα στους Σανς

All Star

Δείτε τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές από τα σημερινά (04/04) παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τους 9 σημερινούς αγώνες του ΝΒΑ:

Ιντιάνα Πέισερς – Ντιτρόιτ Πίστονς 117 – 121
Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι οι Πίστονς πήραν διπλό στην Ιντιάνα. Η ομάδα του Ντριτρόιτ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Σαντίκ Μπέι ο οποίος τελείωσε τον αγώνα 31 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Φιλαδέλφεια 76ερς 108 – 112
Νίκη τετράδας για τους Σίξερς. Η Φιλαδέλφεια είχε σε απίστευτη βραδιά τους Εμπίντ και Χάρντεν οι οποίοι επιθετικά ήταν άριστοι. Ο «Μούσιας» έκανε triple-double με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ ενώ ο Ζοέλ Εμπίντ είχε 44 πόντους, 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ορλάντο Μάτζικ – Νιου Υόρκ Νικς 88 – 118
Οι Νικς «τρέχουν» για 10αδα και πήραν ένα must win παιχνίδι στο Ορλάντο. Ο Μπάρετ είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Χιούστον Ρόκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 132 – 139
Τρέχει για εξάδα η Μινεσότα η οποία έχει ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ήταν ο μπροστάρης των Τίμπεργουλβς σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Φοίνιξ Σανς 117 – 96

«triple double ο Ποκουσέφσκι»

Δεύτερι σερί ήττα για τους Σανς των πολλών απουσιών. Οι Θάντερ έκαναν το τέλειο παιχνίδι και νίκησαν τους πρωτοπόρους της Δύσης με 21 πόντους διαφορά. Τρομερή εμφάνιση από τον Ποκουσέφσκι ο οποίος έκανε triple-double με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Σαν Αντόνιο Σπερς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 113 – 92
Οι Σπερς έκαναν το καθήκον τους, νίκησαν τους Μπλέιζερς εντός έδρας και βάζουν σε μπελάδες τους Λέικερς οι οποίοι είναι εκτός δεκάδας αυτή τη στιγμή. Παρά την απουσία του Μάρεϊ, το Σαν Αντόνιο έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. MVP ο Ζακ Κόλινς με 18 πόντους, 13 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τορόντο Ράπτορς – Μαϊάμι Χιτ 109 – 114
Οι Χιτ αρχίζουν και βρίσκουν πάλι τον καλό τους εαυτό. Τέταρτη σερί νίκη για τους πρωτοπόρους της Ανατολής, οι οποίοι πέρασαν νικηφόρα και από το Τορόντο. Πολυτιμότερος παίκτης του Μαϊάμι ήταν ο Βίκτορ Ολαντίπο με 21 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλτεν Στέιτ Γουόριορς 90 – 109
Δεύτερη σερί νίκη για τους Γουόριορς οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στην τρίτη θέση της Δύσης. Τρομερή εμφάνιση από τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος είχε 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Λος Άντζελες Κλίπερς – Νιου Όρλιαν Πέλικανς 119 – 100
Βρίσκουν τα πατήματα τους οι Κλίπερς μετά την επιστροφή του Πολ Τζωρτζ. Βάλανε στοπ στο νικηφόρο σερί των Πέλικανς και εδραιώνονται στην 8η θέση της Δύσης. Πολυτιμότερος παίκτης ο Τζωρτζ με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…