Κεντρική NBA Αποτελέσματα NBA: Triple- Double ο Ντουράντ, εμφατική νίκη και δεύτερη θέση οι Σέλτικς

Αποτελέσματα NBA: Triple- Double ο Ντουράντ, εμφατική νίκη και δεύτερη θέση οι Σέλτικς

All Star

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίστηκε η δράση στον μαγικό κόσμο του NBA με το άστρο του Κέβιν Ντουράντ να λάμπει ξανά.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η regulrar season του NBA. Σιγά- σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις ομάδες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στα play off. Από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα ξεχωρίζει η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Κέβιν Ντουράντ και η επιβλητική νίκη των Σέλτικς.

Νετς – Νίκς 110-98

Οι Νετς μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 21 πόντους αλλά πέτυχαν σπουδαία ανατροπή χάρη στον εκπληκτικό Κέβιν Ντουράντ. Ο Αμερικανός γκαρντ σταμάτησε στους 32 πόντους, στα 10 ριμπάουντ και στις 11 ασίστ. Το Μπρούκλιν βρίσκεται μια ανάσα από την έβδομη θέση στην Ανατολή και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά play off. Για τους ηττημένους Νικς, ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι Μπέρκς και Μπάρετ με 24 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Μπουλς – Σέλτικς 94-117

Οι Σέλτικς άλωσαν με 117-94 το Σικάγο και πλέον είναι μόνοι δεύτεροι στην Ανατολή. Για τους «Κέλτες» ξεχώρισε σε μια ακόμα αναμέτρηση ο συνήθης ύποπτους Τζέιλεν Μπράουν με 25 πόντους. Ο Αλ Χόρφορντ και ο Τζέισον Τέιτουμ προσέθεσαν 17 και 16 πόντους αντίστοιχα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην νίκη των Σέλτικς. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 16 πόντους.

 Πίστονς – Μάβερικς 113-131

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση με 26 πόντους και 14 ασίστ, οι Μάβερικς επιβλήθηκαν 131-113 των Πίστονς. Η ομάδα του φοβερού Σλοβένου ανέβασε στροφές από την δεύτερη περίοδο και έφτασε σε μια εύκολη νίκη. Για τους Πίστονς ξεχώρισε ο Κάνινγκχαμ με 25 πόντους.

Χοκς – Γουίζαρντς 118-103

Οι Χοκς δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους Γουίζαρντ αλλά πήραν τελικά την νίκη χάρη στον εκπληκτικό Τρε Γιάνκ. Ο άσσος της Ατλάντα σημείωσε 30 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γκαλινάρι με 26 πόντους. Η Ατλάντα πλέον βρίκσεται στην όγδοη θέση της Ανατολής. Για τους Ουίζαρντς πρώτος σκόρερ ήταν ο Πορζίνγκις με 26 πόντους, ενώ μάζεψε και 18 ριμπάουντ.

Τζαζ – Θάντερ 137-101

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Καλαϊτζάκη (11 πόντοι), οι Θάντερ δεν μπόρεσα να αποφύγουν τον διασυρμό από τους Νετς. Ο Μπογκντάνοβιτς με 27 πόντους ξεχώρισε για τους Τζαζ, οι οποίοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Δύσης. Για τους Θάντερ πέραν του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ξεχώρισε με την απόδοσή του, ο Χόαρντ με 23 πόντους.

Κλίπερς – Σανς 113-109

Οι Κλίπερς αν και λίγο έλειψε να αυτοκτονήσουν, επιβλήθηκαν 113-109 των Σανς, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, η λήξη του οποίους τους βρήκε να προηγούνται 60-31. Στην Τρίτη περίοδο οι Σανς προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, με την διαφορά ωστόσο να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα (87-61). Στην τελευταία περίοδο οι περσινοί φιναλίστ έπαιξαν εντυπωσιακό μπάσκετ αγγίζοντας μια επική ανατροπή.  Με επιμέρους σκορ 48-26 μείωσαν στους τέσσερις αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα. Για τους Κλίπερς κορυφαίος ήταν ο Νόρμαν Πάουελ με 24 πόντους ενώ για τους Σανς ο Ίσμαελ Γουέινραϊτ με 20 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…