Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: Εκτός του ματς με τους Κλίπερς
NBA

Αντετοκούνμπο: Εκτός του ματς με τους Κλίπερς

Αντετοκούνμπο NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς θααγωνιστούν με αρκετές απουσίες κόντρα στου Λος Άντζελες Κλίπερς και μία εξ αυτών είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποκλείστηκε από τον αποψινό αγώνα των «Ελαφιών», απέναντι στους φιλοξενούμενους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Έλληνας σταρ έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και θα προφυλάξει.

Ωστόσο, ο δύο φορές MVP του NBA δεν αποτελεί το μοναδικό «πονοκέφαλο» για τους Μπακς. Εκτός θα είναι και ο φόργουορντ Κρις Μίντλετον (πόνος στον αριστερό καρπό), ο γκαρντ Τζρου Χόλιντεϊ (διάστρεμμα αριστερού αστραγάλου). Τέλος διαθέσιμος δεν θα είναι ούτε ο σέντερ Μπρουκ Λόπεζ (για λόγους ξεκούρασης).

Ο Greek Freak μοιράζεται την κορυφή στη λίστα του σκοραρίσματος στο ΝΒΑ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχοντας μέσο όρο 30,1 πόντους, μαζί με 11,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ σε 63 αγώνες (σε όλους βασικός) την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος Μίντλετον έχει μέσο όρο 20,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ σε 62 αγώνες τη σεζόν 2021-22, ο 31χρονος Χολίντεϊ 18,6 πόντους, 6,7 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ σε 62 αγώνες και ο 33χρονος Λόπεζ 9,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε εννέα αναμετρήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…