Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Άντονι Λι

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Άντονι Λι

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου , με την Λάρισα. Ο Ρίβερς ξεκίνησε θεραπείες για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του ενώ από την άλλη ο Άντονι Λι ενσωματώνεται ενσωματώνεται σταδιακά με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟK: 

«Στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο (9/4 στις 20:00) στη Λάρισα επικεντρώνεται από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική.

Υπήρχε βεβαίως και γεμάτο ιατρικό δελτίο, χωρίς ωστόσο δυσάρεστες ειδήσεις.

Ο Demetre Rivers που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία), οι οποίες επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση, δηλαδή κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο Αμερικανός φόργουορντ, έμεινε εκτός προπόνησης, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας με την προοπτική να είναι στην αποστολή για τον αγώνα στη Λάρισα.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Απόστολος Ρούμογλου, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο νεαρός φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική) και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Εξετάσεις για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στον αχίλλειο) έκανε και ο Γιώργος Καμπερίδης, που συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας καθώς τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Anthony Lee, που σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (19:00) της Τετάρτης. Νωρίτερα την ίδια μέρα (14:50) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Nate Renfro, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…