Κεντρική Basket League Ζούμπος: «Tα περιθώρια στενεύουν και θέλουμε τη νίκη»

Ζούμπος: «Tα περιθώρια στενεύουν και θέλουμε τη νίκη»

Ζούμπος, Απολλωνας Π.

Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και του Προμηθέα είναι προ των πυλών και ο Φώτης Ζούμπος εφιστά την προσοχή των συμπαικτών του προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Γι’ άλλη μια φορά φέτος ο κορονοϊός ήταν η αιτία αναβολής αγώνα μας. Έτσι δεν παίξαμε με το Λαύριο Megabolt. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς αυτή που διανύσαμε, καθώς είχαμε αρκετά κρούσματα. Ο ιός ακόμα υπάρχει παρόλο που έχουν ηρεμήσει γενικότερα τα πράγματα. Επίσης, είχαμε και κάποια μέλη της ομάδας με υψηλό πυρετό.

Όλα αυτά μαζί και με τους τραυματισμούς που μας ταλαιπωρούν, έκαναν πιο δύσκολη την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο θα αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα. Πρόκειται για ένα αγώνα που έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

Ο Προμηθέας είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και έχει στόχο να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη. Είναι ομάδα με περισσότερη εμπειρία και μεγαλύτερο μπάτζετ . Όμως εμείς πρέπει να παίξουμε, σε αντίθεση με ότι κάναμε με την ΑΕΚ, συγκεντρωμένα και δυνατά από την αρχή. Άλλωστε πλέον τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας πιστά και συγκεντρωμένα τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Διαφορετικά ο Προμηθέας μπορεί να τιμωρήσει όλα τα λάθη μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…