Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν: Εκτός αποστολής πέντε παίκτες, πρεμιέρα για Μόργκαν

Βιλερμπάν: Εκτός αποστολής πέντε παίκτες, πρεμιέρα για Μόργκαν

villerbaune e1648230697493 jpg

Αρκετοί (πέντε στον αριθμό) είναι οι παίκτες της Βιλερμπάν που θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Πρεμιέρα για Μόργκαν.

Η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει σε μία ώρα τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Πειραιώτες κυνηγούν το «ροζ φύλλο» το οποίο θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι-οφ της διοργάνωσης. Το έργο για τους «Ερυθρόλευκους» ενδεχομένως να γίνει πιο εύκολο καθώς από την αποστολή της Γαλλικής ομάδας απουσιάζουν πέντε παίκτες.

Οι γηπεδούχοι υποδέχονται το Σάββατο (26/3) στις 21:30 την Γκραβελίν για το Κύπελλο Γαλλίας και έτσι ο Φρεντερί Φατού δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γουαμπενιάμα,Γκίστ,Καχούντι,Λακόμπ, και Χάουαρντ. Αντίθετα πρεμιέρα στην δωδεκάδα θα κάνει ο Ρέιμαρ Μόργκαν.

Μετά την αποβολή των Ρωσικών ομάδων η Βιλερμπάν βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 8-17. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 17-9 και θα έχει την ευκαιρία να περάσει δεύτερος αν νικήσει, εκμεταλλευόμενος την ήττα της Ρεάλ από την Μακάμπι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…