Κεντρική Γυναίκες Τελικά… πόση αλήθεια αντέχεις;

Τελικά… πόση αλήθεια αντέχεις;

ΕΣΚΑ

Η αλήθεια είναι ένας δρόμος δύσκολος και συνάμα ικανοποιητικός, αρκεί να αντέχεις και να βγαίνει πάντα ανεξάρτητα από τις παγίδες και τις κακοτοπιές. Σαν τον ήλιο ένα πράγμα… Αργεί αλλά στο τέλος είναι νομοτελειακό ότι θα βγει.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ebasket.gr την Πέμπτη 10/3 έλαβε την πληροφορία ότι το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί στα Χανιά. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε σε ΑΥΤΟ το ρεπορτάζ δημοσιεύσαμε το γεγονός. Ωστόσο με μεγάλη μας λύπη είδαμε το θέμα να παίζει ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στο γνωστό πορτοκαλί σάιτ. Δυστυχώς οι συνάδελφοι που έπραξαν αυτό το ατόπημα δεν έχουν καταλάβει ότι η πληροφορία και η  δημοσιογραφία δεν είναι παιχνίδι.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ebasket προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί. Δεν είμαστε τέλειοι. Τον τελευταίο καιρό όμως έχουμε επιδείξει αρκετό μεράκι στα θέματα του μπάσκετ γυναικών. Όπως και στις Εθνικές Κατηγορίες στο ανδρών. Σκοπεύουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις όσους και όσες ασχολούνται με το μπάσκετ και δεν έχουν φωνή. Είμαστε εδώ προκειμένου όλοι και όλες να έχουν ένα σωστό ειδησεογραφικό βήμα. Δεν είναι εύκολο και δεν αντέχεις πάντα! Αλλά ποια δουλειά είναι εύκολη…

Βλέπετε εμείς δεν περιμένουμε να νικήσει η ομάδα μας την αντίπαλη ομάδα για να γράψουμε μισή είδηση στο μπάσκετ γυναικών. Ούτε γράφουμε για τις παίκτριες Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ. Θέλουμε και ασχολούμαστε και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο σωστά μπορούμε. Κάνουμε λάθη αλλά δεν κλέβουμε τις ειδήσεις των άλλων.

Όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα, η αλήθεια καθενός είναι ο δρόμος του. Είναι ο σταυρός και το δικό του το βουνό! Αντέχεις;

Τελικά… Πόση αλήθεια αντέχεις;..

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…