Κεντρική Διεθνή Eurocup Προμηθέας: Κόντρα στην Τσεντεβίτα για το όνειρο

Προμηθέας: Κόντρα στην Τσεντεβίτα για το όνειρο

Προμηθέας

Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ουλμ, ο Προμηθέας, που παραμένει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup αντιμετωπίζει απόψε (10/3, 21:45) στην Λιουμπλιάνα την Τσεντεβίτα Ολίμπια σε εξ αναβολής αγώνα.

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ, ποιότητα και έμπειρους παίκτες», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος, προπονητής της ομάδας της αχαϊκής πρωτεύουσας εν όψει της αναμέτρησης που θα φιλοξενηθεί στην «Αρένα Στόζιτσε» χωρητικότητας 12.480 θεατών, στην οποία έγιναν οι αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2013.

«Ερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ουλμ και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», υπογράμμισε ο Ζούρος.

«Είναι σημαντικό για εμάς να ανακάμψουμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε», επισήμανε ο Μιχάιλο Άντριτς, ο 28χρονος φόργουορντ του Προμηθέα, και τόνισε ότι: «Είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και συγκέντρωση προκειμένου να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…