Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο μεγαλύτερος τζογαδόρος αναρωτιέται αν συμφέρει η επένδυση σε ομάδα της Ευρωλίγκας

Ο μεγαλύτερος τζογαδόρος αναρωτιέται αν συμφέρει η επένδυση σε ομάδα της Ευρωλίγκας

bob voulgaris e1648327024731 jpg

Ο Ελληνοαμερικανός Χαράλαμπος Βούλγαρης ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος επαγγελματίας παίχτης πόκερ και στοιχήματος αναρωτιέται αν αξίζει η επένδυση σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

«Πόσο κακή επένδυση είναι οι ομάδες μπάσκετ της Ευρωλίγκας; Ρωτάω για έναν φίλο μου. Μόνο απαντήσεις με γνώση»

Αυτό το tweet έχει κάνει σάλο στους κύκλους της Ευρωλίγκας και έχει αρχίσει μια μεγάλη συζήτηση γύρο από αυτό. Ο λόγος που αυτό έχει πάρει τόσο μεγάλή έκταση είναι το ατόμου το οποίο έκανε αυτό το tweet.

Το tweet αυτό λοιπόν προέρχεται από τον Ελληνοαμερικανό Χαράλαμπο Βούλγαρη, ο οποιος είναι ίσως και ο μεγαλύτερος επαγγελματίας παίχτης στοιχήματος και πόκερ.

Μάλιστα ο Μπόμπ εχει χαρακτηριστεί και ως ο κορυφαίος του χώρου από τον Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι. Η αλήθεια είναι ότι ο Βούλγαρης έχει φτάσει από τα πονταρίσματα του και τις συμμέτοχες του σε τουρνουά πόκερ να έχει έσοδα 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Η τακτική του Βούλγαρη είναι βασισμένη σε ένα αλγόριθμο ο οποιος συνυπολογίζει τα στατιστικά παικτών προπονητών και διαιτητών. Μάλιστα πριν 4 χρόνια ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς τον προσέλαβε ως υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας.

Από αυτό του το πόστο έφυγε και οι φήμες λένε ότι την φυγή του την ομάδα βασίζεται στην κακή σχέση που έχει με τον Λούκα Ντόνσιτς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…