Κεντρική Basket League Καμπερίδης: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Καμπερίδης: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Καμπερίδης, ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Basket League και ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του προκειμένου να συνεχίσει το θετικό σερί.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα σερί με τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Περιστέρι. Και βαθμολογικά για να έχουμε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά και ψυχολογικά, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ να συνεχίσουμε το σερί μας.

Επιπλέον μας είχε ενοχλήσει πολύ η ήττα στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, οπότε θέλουμε να σβήσουμε εκείνο το αποτέλεσμα με μία νίκη.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας συμπεριφορά. Πρέπει να προσέξουμε τις άμυνες ένας εναντίον ενός, γιατί το Περιστέρι είναι μία γεμάτη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που έχουν και εξαιρετικά ατομικά χαρακτηριστικά.

Ελπίζω ότι παρά τη μεγάλη διακοπή, θα έχουμε καλό ρυθμό, γιατί κάναμε καλές προπονήσεις και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…