Κεντρική Γυναίκες Η Σοφία Κλιγκοπούλου στο Web Radio της ΕΟΚ

Η Σοφία Κλιγκοπούλου στο Web Radio της ΕΟΚ

Κλιγκοπούλου Μπεσκάκη

Η team manager της Εθνικής ομάδας, Σοφία Κλιγκοπούλου, μίλησαν στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio «Woman to woman» με τη Σοφία Γιαλλελή και την Εβίνα Μάλτση.

Η Σοφία Κλιγκοπούλου είπε:

Για τα «παράθυρα» της Εθνικής«Άλλαξε το προπονητικό team. Ήτανε πολύ καλό το ξεκίνημα, κερδίσαμε μέσα στην Αγγλία και εδώ την Πορτογαλία. Θεωρώ αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα για κάθε ομάδα. Έχουμε «παράθυρα» τον Φλεβάρη και τον Νοέμβρη πάλι. Αυτό το καλοκαίρι δεν έχουμε κάτι και έχουμε οργανώσει training camp στη Σλοβενία και θα κάνουμε και ένα τουρνουά εδώ στην Ελλάδα, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Εθνικές Σερβίας, Κροατίας και Πολωνίας. Σε αυτό το τουρνουά που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο θα μπορεί και ο κόσμος να δει την Εθνική από κοντά».

Για τις αθλήτριες που παίζουν εκτός Ελλάδος: «Πρέπει να έχεις επικοινωνία, δε μπορείς να πηγαίνεις από διοργάνωση σε διοργάνωση. Πρέπει να αισθάνονται και τα κορίτσια ότι τα πιστεύεις, ότι είσαι δίπλα τους και ότι είσαι κοντά στα προβλήματά τους. Είναι δύσκολο. Υπάρχουν και οι αθλήτριες που τώρα τελειώνουν το Λύκειο και θα φύγουν για το εξωτερικό και πρέπει να ενσωματωθούν στην Εθνική Under 18. Είμαστε σε επικοινωνία με τα Κολλέγια και τους προπονητές. Ελπίζω να μην έχουμε τόσες πολλές ελλείψεις».

Για το αίσθημα του ότι είναι team manager της Εθνικής: «Στην αρχή ήταν δύσκολο. Δεν είχε φύγει το αγωνιστικό κομμάτι από μέσα μου. Όταν μου έγινε η πρόταση για team manager της Εθνικής Γυναικών, αμφιταλαντευόμουν αρκετά για το αν μ’ αρέσει η όχι, αλλά κάποια στιγμή τελικά άρχισε να μου αρέσει πολύ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…