Κεντρική Γυναίκες Η Δάφνη των υπερβάσεων θα πάρει και μετάλλιο

Η Δάφνη των υπερβάσεων θα πάρει και μετάλλιο

Δάφνη

Η Δάφνη είναι και πάλι εδω! Δεν τερμάτισε τυχαία στην πρώτη θέση του ομίλου της στη Γ’ ΕΣΚΑ γυναικών. Μαζί με τον Ανταίο είχαν μόλις μια ήττα καθώς αλληλοεξουδετερώθηκαν νικώντας η μια ομάδα την άλλη.

Η παίκτρια στην κεντρική φωτογραφία κρατά το ροζ φύλλο αγώνα. Η προπονήτρια και οι συμπαίκτριές της ποζάρουν όλο χαρά για το επίτευγμά τους. Τι έκαναν…

Η Δάφνη πήγε στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Αμαρουσίου με το ισχνό 39-35. Δεν ήταν όμως μια απλή ήττα. Έχασε δυο παίκτριες σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα των Νοτίων προαστίων. Γενικά σε εκείνο το παιχνίδι τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα της κόουτς Ντόριτας Δέδε.

Επειδή όμως υπάρχει και δεύτερος αγώνας, η Δάφνη βάλθηκε να αποδείξει ότι 4 πόντοι είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε 40 αγωνιστικά λεπτά. Η ομάδα της Ντορίτας Δέδε, βρέθηκε 13 πόντους πίσω στο σκορ στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου. Κι όμως με μια μεγάλη αντεπίθεση μέσα σε 15 αγωνιστικά λεπτά έφτασε να προηγείται με 15 πόντους. Τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι ήταν το 56-48 και τίποτα πια δε στεκόταν εμπόδιο για την είσοδο των «κίτρινων» στο βάθρο των μεταλλίων.

Η Δάφνη γράφει μια ωραία ιστορία υπερβάσεων…

Το πιο σημαντικό ανάμεσα στα παραπάνω, είναι ότι η ομάδα της κόουτς Δέδε δεν έπαιζε πλήρης. Ουσιαστικά είχε στη διάθεσή της 7 παίκτριες, με την 8η να χρησιμοποιείται μόλις στα τελευταία 20” προκειμένου και εκείνη να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα παιχνίδι – διαφήμιση του μπάσκετ γυναικών.

Ουσιαστικά η Δάφνη ότι στόχο έβαλε τον έπιασε. Βήμα – Βήμα αλλά τον έπιασε. Τερμάτισε στις πρώτες θέσεις του Ομίλου της εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ γυναικών, κατόπιν υπερκέρασε το εμπόδιο του Αμαρουσίου στους αγώνες κατάταξης και θα πάρει και μετάλλιο.

Το χρώμα του μεταλλίου δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σημασία. Δε μπορεί να αγχώνεται κανείς για κάτι τέτοιο. Έχουν πιαστεί όλοι οι στόχοι της ομάδας και η κόντρα με τον Ανταίο που γνωρίζονται από τον όμιλο απέξω κι ανακατωτά θα είναι σκληρή αλλά όμορφη.

Ο Ανταίος είναι μια τρομερή επίσης ομάδα με φοβερή αθλητικότητα και πέρασε στα μετάλλια νικώντας τη Λυκόβρυση με +50 και +20. Από μόνο του αυτό λέει πολλά. Οι παίκτριες του Μιχάλη Διαμαντή και την έδρα τους ξέρουν να εκμεταλλευτούν και γρήγορες είναι και αθλητικές. Επομένως το φιλοθεάμον κοινό θα απολαύσει σίγουρα δυο μεγάλα παιχνίδια…

Το μόνο σίγουρο από όλα τα παραπάνω είναι ότι η Δάφνη έκανε μια τρομερή σεζόν. Αυτό το μετάλλιο που θα φορέσουν τα κορίτσια αλλά και η κόουτς Ντορίτα Δέδε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Ότι το κίνητρο σε μια ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Ότι μπάσκετ γυναικών και υπάρχει και παίζεται σε καλό επίπεδο και σε άλλες κατηγορίες εκτός από τις Α1 και Α2.

Όλα αυτά μας τα έμαθε η Δάφνη με τη σεζόν της και την ευχαριστούμε πολύ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …