Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Basket League: Ο Σλούκας και τα άλλα ρεκόρ του Ολυμπιακού

Basket League: Ο Σλούκας και τα άλλα ρεκόρ του Ολυμπιακού

Σλούκας basket

Η παρουσία του στο παρκέ περιορίστηκε στα 8:22 όμως αρκούσαν για να βάλουν τον Κώστα Σλούκα στη 10άδα της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής γκαρντ φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα για 170ή φορά στο Πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα που είχε 169 παρουσίες από το 1992-97. Πάντως ο νυν ασίσταντ κόουτς του Κολοσσού H Hotels είχε κάνει άλλα 53 ματς με τον Ολυμπιακό στη διετία 1990-92.

Όλα τα ατομικά ρεκόρ του Ολυμπιακού στη Basket League:

*Ο Μιχάλης Λούντζης με τα τρία κλεψίματα του ξεπέρασε τα 100 στην 118η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε την πιο παραγωγική εμφάνιση του στη φετινή Stoiximan Basket League, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με τους 15 πόντους του –είχε 11 στη 2η αγωνιστική κόντρα στο Λαύριο Megabolt- και ισοφαρίζοντας εκείνο των ασίστ με τέσσερις όσες είχε στην 9η αγωνιστική απέναντι στη Λάρισα.

*Ο Τόμας Ουόκαπ με τις έξι ασίστ που μοίρασε, μπήκε στη 40άδα της λίστας των ξένων πασέρ του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 62 και ξεπέρασε τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας που είχε 59, ανήκοντας στο ρόστερ της ομάδας στη διετία 2006-08.

*Ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στη φετινή Stoiximan Basket League με μηδενική επίδοση εύστοχων τριπόντων και έχοντας επιχειρήσει τουλάχιστον πέντε. Είχε 0/5 όπως ο Κώστας Σλούκας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…