Κεντρική NBA Αποτελέσματα ΝΒΑ: Πέρασαν νικηφόρα από το Μαϊάμι οι Γουόριορς

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Πέρασαν νικηφόρα από το Μαϊάμι οι Γουόριορς

All Star

Δείτε τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές από τα σημερινά παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τους 11 σημερινούς αγώνες του ΝΒΑ:

Σάρλοτ Χόρνετς – Νιου Υόρκ Νικς 106 – 121
Επιστροφή στις νίκες για τους Νικς και διπλό στην Σάρλοτ. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπάρετ ο οποίος είχε 30 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Πλησιάζει 10αδα στην Ανατολή η Νέα Υόρκη, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση.

Ντιτρόιτ Πίστονς – Ατλάντα Χοκς 122 – 101
Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις νίκες οι Χοκς. Οι Πίστονς έπαιξαν άψογα, και με MVP τον Τζέραμι Γκραντ (21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) νικήσανε για 21 πόντους την Ατλάντα.

Ιντιάνα Πέισερς – Σακραμέντο Κινγκς 109 – 110
Με μπάζερ μπίτερ του Ντάμιαν Τζόουνς, οι Κινγκς έφυγαν με το διπλό από την έδρα των Πίστονς. Πολυτιμότερος παίκτης ο Ντάβιον Μίτσελ ο οποίος είχε 25 πόντους, 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ.

Μπόστον Σέλτικς – Γιούτα Τζαζ 125 – 97
Ματσάρα στην Βοστώνη, με τους γηπεδούχους να «διαλύουν» τους Τζαζ με 28 πόντους διαφορά. Οι Σέλτικς είχαν σε απίστευτη μέρα τους Τέιτουμ και Μπράουν με τον δεύτερο να είναι ο MVP (26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ). Στην τέταρτη θέση της Ανατολής η Βοστώνη, στην τέταρτη της Δύσης η Γιούτα.

Μέμφις Γκρίζλις – Μπρούκλιν Νετς 132 – 120
Η φανταστική εμφάνιση του Ίρβινγκ (43 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ) δεν ήταν αρκετή για τους Νετς. Οι Γκρίζλις παρότι δεν είχαν το Ζα Μοράντ στην διάθεση τους, πήραν μία μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή τον Ντέσμοντ Μπέιν ο οποίος είχε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Το Μέμφις σκαρφάλωσε στην 2η θέση της Δύσης ενώ οι Νετς είναι 8οι στην Ανατολή.

Μαϊάμι Χιτ – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 104 – 118

«σπουδαίο διπλό…»

Η απουσία του Ιέρο στοίχισε στους Χιτ. Οι Γουόριορς παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Στεφ Κάρι για μία ακόμη φορά, πήραν ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του πρώτου (στην Ανατολή) Μαϊάμι. Πρωταγωνιστής ο Τζόρνταν Πουλ με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Φοίνιξ Σανς 116 – 125
Ασταμάτητοι οι Σανς, οι οποίοι δεν φαίνεται να «αστειεύονται» φέτος. Άλλη μία νίκη για το Φοίνιξ, με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Ντεαντρέ Έϊτον ο οποίος είχε 35 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ορλάντο Μάτζικ 118 – 102
Επιστροφή στις νίκες για την Οκλαχόμα και στις… ήττες το Ορλάντο. Οι Θάντερ υποδέχτηκαν τους Μάτζικ και πήραν τη νίκη με 16 πόντους διαφορά. Ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Αϊζάια Ρόμπι με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ντάλας Μάβερικς – Χιούστον Ρόκετς 110 – 91
Το Ντάλας τα κατάφερε και χωρίς τον Ντόντσιτς. Οι Μάβερικς νίκησαν τους ουραγούς στην Δύση Ρόκετς, και παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας. MVP ο Σπένσερ Ντινγουίντι με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Λος Άντζελες Λέικερς – Φιλαδέλφεια 76ερς 121 – 126
Μεγάλο διπλό στο Λ.Α. για τους Σίξερς. Οι Λέικερς το πάλεψαν χωρίς τον Λεμπρόν αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν απίστευτο Ζοέλ Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Στην δεύτερη θέση της Ανατολής η Φιλαδέλφεια.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Σαν Αντόνιο Σπερς 96 – 133
Πολύ μεγάλη νίκη των Σπερς στο Πόρτλαντ. Η ομάδα του Πόποβιτς νίκησε με 37 πόντους διαφορά και πλησίασε την δεκάδα στην Δύση. Πρωταγωνιστής ξανά ο Μάρεϊ ο οποίος είχε 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Δείτε τα highlights των αγώνων:











Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…