Κεντρική Elite League Α2 Ανδρών: Η απόφαση για τη Δάφνη Δαφνίου

Α2 Ανδρών: Η απόφαση για τη Δάφνη Δαφνίου

ΕΟΚ μπάσκετ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  (ΕΟΚ) με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ποινή της Δάφνης Δαφνίου η οποία είναι μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού στο φετινό αλλά και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα τιμωρήθηκε διότι δεν «κατέβηκε» στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα

Δείτε αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά από απόφαση του Κ.Σ. του Δ.Σ. της ΕΟΚ με αρ. πρωτ. 12/16-03/2022 δεν έγινε η αποδεκτή η αιτιολογία που αναφέρεται για τη μη μετάβασή σας στον αγώνα ΑΣ Καρδίτσας-ΓΣ Δάφνη Δαφνίου της 12/3/2022 (άρθρο 3 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών). Για το λόγο αυτό αποφάσισε το μηδενισμό της ομάδας σας και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΣ Καρδίτσας με σκορ 20-0 (άρθρο 47, παρ. 2η).

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικού πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022-23».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…