Κεντρική NBA «Στην εποχή μου ο Γιάννης θα ερχόταν από τον πάγκο» [vid]
NBA

«Στην εποχή μου ο Γιάννης θα ερχόταν από τον πάγκο» [vid]

NBA Γιάννης

Ο Τσαρλς Όκλεϊ εξέφρασε την άποψή του για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να… επιβιώσει στη δική του εποχή.

Ο Όκλεϊ ήταν ένας εκ των πλέον… σκληρών που κυκλοφορούσαν για χρόνια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Ένας δυναμίτης της ρακέτας. Δεν δίσταζε να βάλει το κορμί του στη φωτιά και να δοκιμαστεί απέναντι στους πιο δυνατούς παίκτες του NBA.

Ο βετεράνος ψηλός κλήθηκε να σχολιάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις επιδόσεις του Greek Freak με τους Μπακς, εξηγώντας πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τη δική του εποχή.

Αγωνίστηκε διαδοχικά στους Μπουλς, τους Νικς, τους Ράπτορς, ξανά στους Μπουλς, τους Ουίζαρντς και τους Ρόκετς, αποτελώντας μέλος της NBA All-Defensive First Team το 1994 κι έχοντας 9.7 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μ.ό. καριέρας σε 1.282 ματς regular season. Σε σημείο, ο περσινός πρωταθλητής και MVP των NBA Finals να έρχεται από τον πάγκο!

«Μετά από ό,τι έκανε πέρσι, με κέρδισε. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στα 90s. Θα τον υποχρέωναν να κάνει τζαμπ-σουτ, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει τώρα, να τελειώνει τη φάση με eurostep και όλα αυτά… Στην εποχή μου, Γιάννης Αντετκούνμπο θα ερχόταν από τον πάγκο!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όκλεϊ.

 

https://twitter.com/AhnFireDigital/status/1497357566082486275

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…