Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σάσα Ομπράντοβιτς: «Το καλό είναι ότι δε στηριζόμαστε μόνο στον Τζέιμς»

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Το καλό είναι ότι δε στηριζόμαστε μόνο στον Τζέιμς»

Σάσα Ομπράντοβιτς

Ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, αμέσως μετά τη νίκη της Μονακό επί της Φενέρ με 92-78 έκανε δηλώσεις. Ο Σέρβος προπονητής  τόνισε ότι είναι πολύ καλό για όλους στο Πριγκιπάτο ότι η ομάδα του δε στηρίζεται στον Μάικ Τζέιμς.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ακόμα στάθηκε στο γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να επιστρέψει στη Μονακό ο Ρομπ Γκρέι , αν δεν είναι στη διάθεσή του ο Άντζουσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Πρώτα από όλα, πιστεύω ότι ο τρόπος που κερδίσαμε ήταν υπέροχος. Νομίζω ότι παίξαμε υπέροχο ομαδικό μπάσκετ και είμαι χαρούμενος με αυτή τη νίκη και τη συμπεριφορά. Είναι καλό για εμάς που σε κάθε παιχνίδι, κάποιος ανεβαίνει. Ο Ντιαλό είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι καλό που δεν βασιζόμαστε μόνο στον Τζέιμς.

Ήταν επίσης καλοί δίχως μάλιστα πόντους και τα παιδιά από τον πάγκο, όπως ο Μότουμ, που μας συνέβαλαν στη νίκη. Αυτό που δεν ήταν καλό ήταν ο τραυματισμός του Άντζουσιτς. Θα δούμε, δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα και ακόμα περιμένουμε τον Μπέικον να επιστρέψει γιατί ήταν άρρωστος.

Μάλλον θα φανούμε διαφορετικοί και καλύτεροι στο μέλλον. Αν ο Άντζουσιτς δεν είναι μαζί μας στη συνέχεια θα πρέπει να σκεφτούμε να φέρουμε πίσω τον Ρομπ Γκρέι. Αυτή είναι αυτή τη στιγμή η σκέψη μας. Θα έλεγα ότι το δεύτερο τρίμηνο είναι ίσως το καλύτερο χρονικό διάστημα που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πρέπει να δείτε πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι τύποι Γκούντουριτς και Ντε Κολό, όταν θέλουν, μπορούν να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή. Μιλήσαμε για τη διαφορά πόντων από το πρώτο παιχνίδι, οπότε αυτός είναι ο λόγος κάλεσα τάιμ άουτ και έκανα φάουλ για να μην τους αφήσω να πάρουν τρίποντο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…