Κεντρική Γ' Εθνική Γ’ Εθνική: Αποχώρησε ο Παπάδος Γέρα

Γ’ Εθνική: Αποχώρησε ο Παπάδος Γέρα

Γ' Εθνική

Ο Παπάδος Γέρα αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ματαιώνονται τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο μεταξύ, αναβλήθηκε αγώνας λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

Μετά την δήλωση αποχώρησης του Σωματείου ΑΠΣ Παπάδος Γέρας, με το υπ’ αρ. 5/04-02-22 έγγραφο του, από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), όλοι οι εναπομείναντες αγώνες ματαιώνονται.

Σύμφωνα με το άρθρο 47 – παρ. 2η (όπως αυτή τροποποιήθηκε), τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε Ομάδα που υποβιβάστηκε, λόγω αποχώρησης από την συνέχεια του Πρωταθλήματος πριν από την έναρξη του Β’ Γύρου του οικείου Πρωταθλήματος δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου.

*Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε αθλητές του σωματείου ΑΟΚ Χαλάνδρι, ο αγώνας ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου-ΑΟΚ Χαλάνδριγια την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), της 06/02/2022, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί στις 16/02/2022 και ώρα 18.00,στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος».

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Γαλάζιοι ΚΟΘ – ΚΣ Αετοί Βέροιας για την η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (5ος Όμιλος) της 06/02/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 19.00, στο Ιβανώφειο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…