Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Final 4 Κυπέλλου Ανδρών: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων

Final 4 Κυπέλλου Ανδρών: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων

Κύπελλο

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για την προσέλευσή τους στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Final Four εξέδωσε η ΕΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο θεσμός του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών επιστρέφει μετά από 18 χρόνια. Εν όψει των ημιτελικών αγώνων της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 για την προσέλευση του κοινού.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων, ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Η βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε θα γίνεται αποδεκτή.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός, ενώ κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον ενάμιση μέτρου.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…