Κεντρική Β' Εθνική Αίολος – Γόμφοι Τρικάλων: Μεταγραφή με άρωμα… Ολυμπιακού [pic]

Αίολος – Γόμφοι Τρικάλων: Μεταγραφή με άρωμα… Ολυμπιακού [pic]

Αίολος

Ο Αίολος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ευθύμη Μοσχόπουλου. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει παίξει μεταξύ άλλων και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Β’ Εθνικής μοιάζει να ενισχύεται σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 3ο Όμιλο της Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αίολος:

«Ο Αίολος/Γόμφοι ανακοινώνει την απόκτηση ενός «δικού του παιδιού», τον Ευθύμη Μοσχόπουλου

Γεννήθηκε το 2002 έχει ύψος 2.02 και καλύπτει τις θέσεις 3-4. Ο Ευθύμης προέρχεται από τα σπλάχνα της ακαδημίας της ομάδας, όπου πλέον θα συναντήσει ως συμπαίκτες και τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας, που είναι ήδη στο ρόστερ, τους Ευαγγελακόπουλο, Τσιακάρα και Τριανταφύλλου.

Ο Μοσχόπουλος είχε παίξει στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όπου είχε πάρει δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Αρης Νίκαιας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσει τους στόχους του».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ευθύμης Μοσχόπουλος τόνισε:

«Είμαι χαρούμενους που επιστρέφω στην ομάδα όπου ξεκίνησα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες και τον κόουτς, ο οποίος με ξέρει από τα πρώτα βήματά μου. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχου της και βέβαια βλέπω αυτό το βήμα ως κάτι το σημαντικό για την εξέλιξη της καριέρα μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …