Κεντρική Διεθνή Συγκινεί ο Χούστιθ: «Απίθανο να ξαναπαίξω»

Συγκινεί ο Χούστιθ: «Απίθανο να ξαναπαίξω»

Χούστιθ

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο καλαθοσφαιριστής της Σαραγόσα Χαβιέ Χούστιθ ανακοίνωσε ότι δε οι γιατροί του έχουν ανακοινώσει πως δε θα μπορέσει μπάσκετ.

Ο Κουβανός σέντερ της ισπανικής ομάδας, υποφέρει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος αποδεικνύεται «κακός βραχνάς» για την υγεία του, αλλά και την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χούστιθ

«Οι γιατροί μου λένε ότι είναι αδύνατο να επιστρέψω, αλλά δεν θέλω να βάλω ένα τέλος σε αυτό, θα συνεχίσω να προσπαθώ, ελπίζω να εφεύρουν κάτι. Έχω την ψευδαίσθηση και το όνειρο ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το γόνατο δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε. Θα εκμεταλλευτώ το υπόλοιπο της σεζόν, στην οποία εξακολουθώ να έχω συμβόλαιο με την Σαραγόσα και τα μέσα που έχω καθημερινά, τα οποία δεν θα είχα στην Κούβα, για να δω πώς πάει το γόνατο.

Ήταν αρκετά δύσκολο. Έψαξα για αθλητικό ψυχολόγο γιατί απλά δεν έβλεπα επιλογή, με βοήθησε πολύ και συνεχίζω να δουλεύω μαζί του. Ήταν δύσκολο γιατί μερικές φορές έρχομαι στα αποδυτήρια κλαίγοντας, αλλά στο τέλος ακόμα δουλεύω και εκμεταλλεύομαι τον χρόνο. Έρχομαι για να στηρίξω την ομάδα από τη γωνία του πάγκου και ακόμα ονειρεύομαι να επιστρέψω, αν και ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα.

Γράφτηκα στο μάθημα προπονητικής για να δω αν μπορώ να γίνω μια μέρα και να κάνω πρακτική στην EBA. Ελπίζω να ανέβω επίπεδο. Νιώθω άνετα με τα αγόρια κι αυτά νιώθουν ενθάρρυνση, αυτό επίσης με βοηθάει»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…