Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Πέντε νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι

Survivor: Πέντε νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι

Survivor

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε νέοι παίκτες προγραμματίζεται να μπουν στο «Survivor» το προσεχές χρονικό διάστημα. Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα πριν από σχεδόν 20 ημέρες κι έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως είδαμε πριν λίγες ημέρες τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι. Οι Θανάσης Μπέλλος, Σταμάτης Καλαφατάς και Κρυσταλία Κουτσιμάνη τέθηκαν εκτός ριάλιτι.

Οι δύο πρώτοι αντιλήφθηκαν ότι το «Survivor» δεν ήταν για εκείνους ενώ η Κρυσταλία έφυγε μετά από σχετική εντολή γιατρού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega καλημέρα» πέντε νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι. Ο ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης που βρίσκεται εδώ και ημέρες στον Άγιο Δομήνικο. Η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η δεύτερη είσοδος είναι αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο. Το μοντέλο, που ήταν εκ των νικητριών του «GTNM» συμμετείχε και πέρσι στο συγκεκριμένο ριάλιτι ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλήματος υγείας. Το μοντέλο ήταν από τις δυνατές παίκτριες αγωνιστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega θα υπάρξουν και τρεις ακόμη είσοδοι, αυτή τη σειρά στην ομάδα των μαχητών. Ο Γιώργος Σκρομπόλας ανέφερε ότι θα μπει και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, 24 ετών αθλήτρια της κωπηλασίας με μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…