Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ο Γερομιχαλός στην πεντάδα των αμυντικών ριμπάουντερ του Λαυρίου

Ο Γερομιχαλός στην πεντάδα των αμυντικών ριμπάουντερ του Λαυρίου

Geromihalos1101212

Ο Πέτρος Γερομιχαλός διανύει την τρίτη σεζόν του με το Λαύριο Megabolt και είναι ψηλά σχεδόν σε όλες τις ιστορικές λίστες του στη Stoiximan Basket League. Σήμερα, μέσα από τον αγώνα με το Περιστέρι Vitabiotics, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των αμυντικών ριμπάουντερ. Με τα τέσσερα που μάζεψε, έφτασε τα 144 και ξεπέρασε κατά δύο τον Τζαμάλ Νίξον.

Ακόμη για το Λαύριο Megabolt…

*Ο Νίκος Περσίδης έφτασε σε ρεκόρ καριέρας με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε στην 46η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των πέντε που μάζεψε στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ mateco αλλά και ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2019-20 απέναντι στον Ιωνικό.

*Ο Αλέξανδρος Νικολαίδης έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι του στην κατηγορία (26:44) και σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, αφού είχε από τέσσερις στα ματς με τον Κολοσσό H Hotels και τον Ηρακλή.

*Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν ο μόνος από τους παίκτες του Λαυρίου Megabolt που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων. Ήταν η έβδομη φορά στη φετινή Stoiximan Basket League που μία ομάδα είχε μόνο έναν παίκτη με 10+ πόντους. Μία από τις έξι προηγούμενες ήταν εκείνη του Λαυρίου Megabolt κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική.

*Ο Βασίλης Μουράτος δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά κάτι που πιστοποιεί το -8 που είχε στο ranking και με το οποίο ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League. Το ίδιο είχαν ο πρώην πια συμπαίκτης του Τζαβόν Μπλερ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μάλκολμ Γκρίφιν του ΠΑΟΚ Mateco κόντρα στο Περιστέρι Vitabiotics και ο Άντι Ράουτινς χθες στο ντέρμπι των Δικεφάλων.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…