Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Με SMS θα μπαίνουμε στο TAXISnet, για μεγαλύτερη ασφάλεια

Με SMS θα μπαίνουμε στο TAXISnet, για μεγαλύτερη ασφάλεια

ΑΑΔΕ taxisnet

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, η ΑΑΔΕ εφαρμόζει ένα ακόμη βήμα για την είσοδό μας στο TAXISnet, όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr. Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βάζουν και έναν κωδικό που θα έρχεται στο κινητό τους με SMS προκειμένου να εισέλθουν στο σύστημα.

Πλέον, εκτός από τα γνωστά βήματα που υπάρχουν μέχρι σήμερα, δηλαδή να πληκτρολογούμε το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password), σύντομα θα απαιτείται και η πληκτρολόγηση ενός έξτρα κωδικού που θα μας έρχεται με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό μας τηλέφωνο, τον αριθμό του οποίου βέβαια θα πρέπει να έχουμε καταχωρήσει στην ΑΑΔΕ.

Η αλλαγή αυτή στο TAXISnet αναμένεται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2022. Αποτελεί τμήμα της απόφασης για την εγγραφή νέων χρηστών και την επανεγγραφή χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Συνεπώς, για να υποβάλλουμε τη φορολογική μας δήλωση, να εκτυπώσουμε τα εκκαθαριστικά, ή να χρησιμοποιήσουμε άλλες φορολογικές υπηρεσίες θα πρέπει να έχουμε μαζί μας και το κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…