Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Κολοσσός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Λάρισα

Κολοσσός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Λάρισα

Κολοσσός

Μόνο στους κατόχους διαρκείας θα διατεθούν τα εισιτήρια και για τον επόμενο αγώνα του Κολοσσού, κόντρα στη Λάρισα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά:

H ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι στον αγώνα με την Λάρισα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 στις 17:00, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10% της χωρητικότητας), σύμφωνα με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κολοσσός H Hotels – Λάρισα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ στο τηλέφωνο 2241022261 ή στο email info@kolossosbc.gr , προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στον αγώνα, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Τρίτη (25/1), 10:00-15:00

Τετάρτη (26/1), 10:00-15:00

Πέμπτη (27/1) 10:00 – 15:00

Ενημερώνουμε, ότι με βάση το ποσοστό του 5% της χωρητικότητας (10%), δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε ανεμβολίαστους ανήλικους ηλικίας 4 έως 17 ετών.

Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε και ευελπιστούμε να είναι προσωρινή.

Υπενθυμίζεται ότι…

* Δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου και δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια αγώνα.

* Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας και την ειδική πρόσκληση που θα παραλάβουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή, του πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης και των απαραίτητων εγγράφων ταυτοπροσωπίας.

* Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…