Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Ανακοίνωσε Τσιτσιγιάννη [vid]

Δούκας: Ανακοίνωσε Τσιτσιγιάννη [vid]

Δούκας

Ο Δούκας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Ο ΑΣΕΔ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Τσιτσιγιάννη, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά :

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φόργουορντ Γιώργου Τσιτσιγιάννη. Ο 24χρονος αθλητής, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα της Πεντέλης, εντάχθηκε στο δυναμικό του Δούκα και αναμένεται να γεμίσει τη ρακέτα των «μπλε» δίνοντας δύναμη και ενέργεια.

Ο 22χρονος ύψους 2.05μ φόργουορντ, που ξεκίνησε από τον Βόλο και έκανε τις πρώτες του συμμετοχές σε εθνική κατηγορία με τη Μεταμόρφωση έχει αγωνιστεί σε Φιλαθλητικό, Παπάπου και Πεντέλη ενώ τη σεζόν 2018-2019 είχε περάσει και πάλι το κατώφλι του Δούκα. Τη φετινή σεζόν με την Πεντέλη αγωνίστηκε συνολικά σε οκτώ παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 1,8 πόντους.

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας και ο Γιώργος Τσιτσιγιάννης δήλωσε στο ased.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΑΣΕ Δούκα. Είναι μία ομάδα που τη γνωρίζω καλά και ξέρω ότι ο coach Σορώτος δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο και έτσι σκοπεύω να κάνω και εγώ. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιώργο Τσιτσιγιάννη στην ομάδα και του εύχεται Υγεία και επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…