Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Διανομέας άρχισε να γδύνεται μπροστά στην πελάτισσα

Διανομέας άρχισε να γδύνεται μπροστά στην πελάτισσα

διανομέας

Μια 35χρονη περιγράφει τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά της με ένα διανομέα να παρενοχλεί νεαρή κοπέλα.

Απίστευτο περιστατικό με έναν διανομέα σημειώθηκε στην Πάτρα, κατά την παράδοση καφέ σε νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει μια 35χρονη νεαρή κοπέλα στο pelop.gr, ο διανομέας παρενόχλησε πελάτισσα την ώρα που της παρέδωσε τον καφέ που είχε παραγγείλει.

«Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ σε είσοδο πολυκατοικίας, τον παρέλαβε μία νεαρή και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν». Η 35χρονη περιγράφει με αυτά τα λόγια τα όσα βίωσε χθες στις 09.30 το πρωί στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά.

Τον είδε μέσα από την τζαμαρία

Ο διανομέας όπως λέει έβγαλε το μόριό του ενώ βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία όμως καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία. Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ ο νεαρός συνέχισε απτόητος και στη συνέχεια ανέβηκε στο μηχανάκι του και επέστρεψε στη δουλειά του.

Η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να φωτογραφίσει τον ανώμαλο νεαρό ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την «δράση του».

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…