Κεντρική Basket League Basket League: Ο Στέφαν Μούντι MVP της εβδομάδας

Basket League: Ο Στέφαν Μούντι MVP της εβδομάδας

Λάρισα, ΕΣΑΚΕ

Ο Στέφαν Μούντι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Ο παίκτης της Λάρισας είχε 37 βαθμούς στο ranking και κατέκτησε τον τίτλο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η τρίτη σερί νίκη της Λάρισας στην Stoiximan Basket League, στην Νίκαια επί του Ιωνικού συνοδεύτηκε με την ανάδειξη του Στέφαν Μούντι σε Stoiximan MVP of the Week.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο ranking (26 πόντοι με 13/14 βολές, 2/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, 11 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο, 3 λάθη σε 37’ και 7’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου και της Κυριακής 23/1.

Ο Μούντι επέστρεψε στην Stoiximan Basket League στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου για λογαριασμό της Λάρισας, μετά την «θητεία» του στο Ρέθυμνο την σεζόν 2017-18.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…