Κεντρική Β' Εθνική ΑΣΕ Δούκας: Επιστρέφει ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος

ΑΣΕ Δούκας: Επιστρέφει ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος

Δούκας, Μήτσιαλος

Ο Δούκας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μήτσιαλου, ο οποίος αποχώρησε από τον Πανιώνιο. Έτσι επιστρέφει στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-2019.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή, Αλέξανδρου Μητσιαλού (2.02μ, 1994). Ο 27χρονος φόργουορντ άφησε πίσω του τον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και επιστρέφει στο Δαΐς έπειτα από δύο χρόνια (αγωνίστηκε στον Δούκα τη σεζόν 2018-2019). Πρόκειται για έναν αθλητή που αναμένεται να δώσει λύσεις στη ρακέτα ενισχύοντας την προσπάθεια των «μπλε» στη φετινή σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του, ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος τόνισε: «Αρχικά θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Δούκα καθώς το περιβάλλον για μένα είναι γνώριμο από τη τελευταία μου θητεία στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και θα το ευχαριστηθούμε».

Ο 27χρονος αθλητής πριν τον Πανιώνιο (2.2 πόντους σε 7 παιχνίδια), αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Πρωτέα Βούλας, Παγκράτι, Ηρακλή και Ίκαρο Καλλιθέας.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο και του εύχεται Υγεία και Επιτυχίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…