Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο στην Ομόνοια

Αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο στην Ομόνοια

19A6883E 4786 41B1 8783 2CAABCE17678

Σοκάρει η υπόθεση αποπλάνησης 14χρονης από 40χρονο στην Ομόνοια. Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ποια είναι η στάση του ξενοδοχείου που σχετικά με την εικόνα ενός 40χρονου με τρία ανήλικα.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν εκτός από τον 40χρονο και την 14χρονη, άλλα δύο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο 303.

Τα δύο πρόσωπα είναι μία ανήλικη και ένας φίλος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κατάθεση του κατηγορουμένου, χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

«Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι περίπου στις 00:15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή έκανε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου.

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε μία φίλη της επίσης ανήλικη με το φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση».

«Δεν έχω κάνει κάτι με την ανήλικη, αυτή είναι η αλήθεια. Ούτε της ζήτησα να έρθει. Τη λυπήθηκα επειδή δεν είχε πού αλλού να πάει. Το ξενοδοχείο το πλήρωσα εγώ», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος.

Ο 40χρονος κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Ο 40χρονος κατηγορείται για 2 βαρύτατες πράξεις, για αρπαγή ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η αρπαγή ανηλίκων έχει μία άλλη διάσταση. Ο νομοθέτης έχει ορίσει πως υπάρχει και η εθελούσια διαφυγή, αλλά και η υποστήριξη και αποδοχή αυτής της εθελούσιας διαφυγής η οποία είναι κακουργηματική», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 14χρονης, Γιωργος Κάνιαρης.

«Επι μήνες υπήρχε η γνωριμία και σχέση μεταξύ τους. Η κατηγορία του είναι ότι καθόλο αυτό το διάστημα είχε προβεί σε αυτές τις γενετήσιες πράξεις. Η μητέρα έπειτα από παρακολούθηση εμαθε τη σχέση τους και προέβη στις νομικές ενέργειες. Απλά ο 40χρονος διευκόλυνε αυτή την εθελούσια διαφυγή», συμπλήρωσε.

«Έχουμε αποδείξεις που δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική η απόφαση της Ανακρίτριας. Η ιατροδικαστική διαδικασία προχωρά οπως και η κατάσχεση αντικειμένων και συσκευών, αλλά και υλικό από το ξενοδοχείο», είπε συμπληρωματικά.

Ποια είναι η στάση του ξενοδοχείου

Το ζήτημα που προκύπτει είναι και η στάση του ξενοδοχείου σχετικά με την εικόνα ενός 40χρονου με τρία ανήλικα.

«Έδωσαν άλλα ονόματα από τα πραγματικά τους, και ο εισαγγελέας θα διατάξει έρευνα και γι΄αυτό» είπε ο κ. Κάνιαρης.

Τι λέει η μητέρα της 14χρονης

«Κατάλαβα από το story στο Instagram ότι η κόρη μου ήταν σε αυτό το ξενοδοχείο και δε μπορούσα να σκεφτώ τί της είχε κάνει αυτός. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 το οποίο είχε φτάσει μέχρι να πάω. Καθώς μιλούσαμε με την υποδοχή του ξενοδοχείου είδα από το ασανσέρ να βγαίνει η κόρη μου με έναν τύπο ο οποίος φορούσε ένα σκούφο και προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό του. Αμέσως κατάλαβα ότι είναι ο κατηγορούμενος», είπε η μητέρα.

«Αυτοί μόλις μας είδαν ταράχτηκαν και αυτός προσπάθησε να φύγει. Το είπα αμέσως στους αστυνομικούς και αυτοί πήγαν προς το μέρος του και τον σταμάτησαν. Μόλις τον είδα τον κατάλαβα κατευθείαν γιατί τον είχα ξαναδει με την κόρη μου άλλη μία φορα», συμπλήρωσε.

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω» δήλωσε η μητέρα στην κατάθεσή της.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…