Κεντρική Elite League Α2 ανδρών: Αναβάλλεται το Παναερυθραϊκός – Ελευθερούπολη

Α2 ανδρών: Αναβάλλεται το Παναερυθραϊκός – Ελευθερούπολη

Α2 Ανδρών

Άλλη μια αναμέτρηση μπάσκετ περνά στη σφαίρα της αναβολής λόγω κορωνοϊού. Αυτή τη φορά αναβάλλεται από την Α2 το ματς μεταξύ Πανερυθραϊκού και ΓΣ Ελευθερούπολης.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Α2:

Όπως ενημερωθήκαμε από την Ομοσπονδία, η προσεχής εντός έδρας αναμέτρηση του Πανερυθραϊκού με την Ελευθερούπολη, το Σάββατο 22/01, για τη 13η Αγωνιστική της Α2, αναβάλλεται εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν στην ομάδα της Μακεδονίας.

Ο αγώνας, σύμφωνα με τον νέο ορισμό της ΕΟΚ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 09/02, στις 17:00, στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής».

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους αθλητές της Ελευθερούπολης που νόσησαν από κορωνοϊό, όπως φυσικά και σε όλους όσοι έχουν νοσήσει από τον ιό Covid-19, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 σε αθλητές του σωματείου ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ο αγώνας Πανερυθραϊκός ΑΣ – ΓΣ Ελευθερούπολης για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 22/01/2022 αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 09/02/2022 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ερυθραίας «Στέλιος Καλαϊτζής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…