Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Προπόνηση και γεμάτο ιατρικό δελτίο

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και γεμάτο ιατρικό δελτίο

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο και στις προπονήσεις με το μυαλό στο δεύτερο ματς του Basketball Champions League με την Στρασμπούρ.

Αρχικά, ο κόουτς Λυκογιάννης, για περισσότερο από μία ώρα, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του πρώτου αγώνα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Ωστόσο, γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ καθώς ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεκινώντας από σήμερα πρόγραμμα ενσωμάτωσής του με την ομάδα. Αντίθετα, ο Jermaine Love έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και από χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα με τη SIG Strasbourg. Ο Malcolm Griffin ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών από τον γενικό χειρουργό κ. Χάρη Κωνσταντινίδη και σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…