Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σίμτσακ: «Να κάνουν παίκτες το step up»

Σίμτσακ: «Να κάνουν παίκτες το step up»

Σίμτσακ

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρότι οι πράσινοι είναι αποδεκατισμένοι λόγω κορωνοϊού. Ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος θα τελέσει χρέη πρώτου προπονητή (ο Πρίφτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό), δήλωσε σχετικά ότι κάποιοι παίκτες του τριφυλλιού πρέπει να κάνουν το step up.

Αναλυτικά;

«Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το πρώτο μέλημα μπορεί να μην είναι το μπασκετικό, αλλά η δουλειά όσων έχουμε μείνει στην ομάδα δεν είναι άλλη από το να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά που είναι έτοιμα να αγωνιστούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την προετοιμασία, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αύριο».

Για το κλίμα στην ομάδα και την αυταπάρνηση που θα χρειαστεί: «Σίγουρα κάποια παιδιά πρέπει να κάνουν αγωνιστικό και πνευματικό step up, να προετοιμαστούν τα ίδια και εμείς από την πλευρά μας να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πάμε να πολεμήσουμε. Υπό αυτές τις συνθήκες αύριο είναι μια μάχη. Όπως τους είπα πριν από λίγο, είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα τα δώσουμε όλα. Εγώ πιστεύω πως οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι για αύριο είναι ικανοί για το καλύτερο και πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…