Κεντρική Basket League Πετρόπουλος: «Νίκη που θα μας τονώσει το ηθικό»

Πετρόπουλος: «Νίκη που θα μας τονώσει το ηθικό»

Πετρόπουλος, ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο τον Προμηθέα Πατρών για την 9η αγωνιστική της Basket League. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος μοιράζεται τις σκέψεις του στο blog του και ζητάει τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να φύγει νικήτρια η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επιστρέφουμε αύριο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά τη διακοπή που είχαμε εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Προμηθέα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Έχουμε περάσει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και όλοι στην ομάδα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση, η οποία θα μας τονώσει το ηθικό και παράλληλα θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Προμηθέας είναι δύσκολος αντίπαλος, διαθέτει αθλητικό ρόστερ, και θα χρειαστεί να δώσουμε ότι έχουμε στο παρκέ για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα είναι τα τρία στοιχεία που πρέπει να εμφανίσουμε αύριο στο γήπεδο μας.

Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχα να προσφέρω ξανά στην ομάδα και ανυπομονώ να πατήσω ξανά στο παρκέ.

Επίσης, περιμένουμε με χαρά και τον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει, καθώς με τη φωνή του μας δίνει έξτρα κίνητρο και μας ανεβάζει κι άλλο τη ψυχολογία κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…