Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Έχουμε μία καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε μακριά»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε μία καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε μακριά»

Μπαρτζώκας Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά κόντρα στη Βιλερμπάν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι έχουν μια καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε μακριά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Ήταν μία πολύ σοβαρή εμφάνιση για 40 λεπτά. Αν πούμε ότι ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τους Τζόουνς και Οκόμπο, τότε τα καταφέραμε. Σταματήσαμε τη δημιουργία και τους παίκτες που βοηθούν την Βιλερμπάν να βρει σκορ στην επίθεση. Σημασία έχει την κατάσταση που βρίσκεις τον αντίπαλο. Εμείς δεν είχαμε ταξίδι αυτή την διπλή αγωνιστική. Είναι μία νίκη που πραγματικά θέλαμε και την εκτιμούμε.

Θεωρούμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τα ματς παντού. Το γεγονός ότι έχει επιστρέψει ο κόσμος μας βοηθάει. Μπορείς να πεις ότι ήταν θέμα προγράμματος ή συγκυριών. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Θα δούμε μέχρι το τέλος το πώς θα τα πάμε.

Έχουμε 11 νίκες στοn πρώτο γύρο και θα κυνηγήσουμε και την 12η. Δεν θα είναι εύκολη, η έδρα είναι δυνατή. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σίγουρα έχουμε μία καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε κάπου μακριά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…