Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μοτεγιούνας: «Δύσκολα θα παίξουμε και με τον Ολυμπιακό»

Μοτεγιούνας: «Δύσκολα θα παίξουμε και με τον Ολυμπιακό»

Μοτεγιούνας

Ο General Manager της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Μοτεγιούνας, κλήθηκε να σχολιάσει την αναβολή του ματς με τον Παναθηναϊκό. Το στέλεχος των Λιθουανών, αποκάλυψε ότι υπάρχουν δυσκολίες και για το ματς με τον Ολυμπιακό. Το εν λόγω παιχνίδι έχει οριστεί για τις 7/1, ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να επαναπρογραμματιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοτεγιούνας στο «basketnews.com»:

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει νέα τεστ, το έκαναν για προληπτικούς λόγους. Αρκετοί παίκτες τους δεν ένιωθαν καλά και τα αποτελέσματά τους ήταν θετικά στον κορωνοϊό. Το ματς αναβλήθηκε, καθώς όπως μάθαμε είχαν μόλις έξι παίκτες διαθέσιμους»,

«Όλα έγιναν γνωστά περίπου 30 λεπτά πριν αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για το παιχνίδι. Και δεν ξέραμε τίποτα απολύτως, καθώς ενημερωθήκαμε από τον Παναθηναϊκό. Η Ευρωλίγκα δεν είχε λάβει κάποιο έγγραφο. Λίγο πριν μπούμε στο πούλμαν μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε».

Για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (7/1): «Δεν ξέρουμε ακόμη κάτι, δεν έχουμε μιλήσει με τη λίγκα γι’ αυτό. Τους ρωτήσαμε να μας πουν. Ο Ολυμπιακός μας λέει ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τη λίγκα. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε περισσότερα στην αρχή της επόμενης εβδομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…