Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο 65-71: Σημαντικό διπλό για τους Ιταλούς

Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο 65-71: Σημαντικό διπλό για τους Ιταλούς

Χάινς

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε εκτός έδρας της Μονακό με 71-65 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η ιταλική ομάδα είχε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης το προβάδισμα και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και γρήγορα κατάφερε να προηγηθεί με 9-2. Η Μονακό έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε να επιστρέψει και παλι στην αναμέτρηση (10-11). Η ιταλική ομάδα ήταν καταιγιστική και ιδιαίτερα εύστοχη έξω από τη γραμμή του τριπόντου και ανέκτησε το μεγάλο προβάδισμα της (12-22). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και διατήρησαν το διψήφιο προβάδισμα τους (14-26).

Η Μονακό δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η γαλλική ομάδα είχε μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα η Αρμάνι να κρατήσει εύκολα το προβάδισμα της (21-31). Ο Κάιλ Χάινς ήταν σε μεγάλο βράδυ για την ιταλική ομάδα και με 10 πόντους εκτόξευσε τη διαφορά στους 16 πόντους (23-39). Οι Γάλλοι το μόνο, που κατάφεραν, είναι να μειώσουν στους 12 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης (27-39).

Η Αρμάνι Μιλάνο και στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και διατηρούσε τα ηνία του σκορ. Η Μονακό προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά και μπόρεσε να πλησιάσει στους έξι πόντους 2′ πριν το φινάλε (65-71). Η Αρμάνι άντεξε και πήρε τη νίκη με 71-65.

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 27-39, 44-57, 65-71

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …