Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ιτούδης: «Νιώθω τιμή με την προοπτική της Εθνικής»

Ιτούδης: «Νιώθω τιμή με την προοπτική της Εθνικής»

Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την προοπτική της συνεργασίας του με την ΕΟΚ για την Εθνική ομάδα και στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Δεν είναι φήμες. Η Ομοσπονδία έχει δείξει ενδιαφέρον. Δεν είμαστε κοντά ή μακριά. Υπάρχουν θέματα στο τραπέζι. Ο κύριος Λιόλιος και ο κύριος Βατούτιν συναντήθηκαν. Είμαι στην ΤΣΣΚΑ, είναι ένας σπουδαίος οργανισμός με πολλές υποχρεώσεις» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι όμως και πολύ χαρούμενος, νιώθω τιμή για το ότι θέλουν εμένα στην Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν μιλήσει και πιστεύω πως θα μιλήσουν και στο μέλλον.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος ήρθε επίσης πιο παλιά στην Μόσχα, ήταν όμως παράξενες οι συνθήκες. Η προσφορά της Ομοσπονδίας δεν αφορά τα «παράθυρα». Δεν γίνεται αυτό. Ελπίζω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι ενωμένοι στο μπάσκετ. Τώρα, η προσφορά είναι για το καλοκαίρι και για το Eurobasket».

Σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε: «Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει εξαιρετικά στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε περήφανοι, είναι ένας από τους καλύτερους. Έχει την επιθυμία να βοηθήσει την Εθνική, να είναι εκεί. Έχει αποδείξει ήδη όσα πρέπει. Είναι ήρεμος. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, ελπίζω να πετύχει τους σκοπούς του και να βοηθήσει την Εθνική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…